понеділок, 29 жовтня 2007 р.

Нове чудо

Приймаю участь у проекті Сергія Жуковського. І хоч тризнак з блогу — то не є моя мета, він навчає доволі цікавим речам (;

Результат моїх дій.

Часу хронічно не вистачає, наступним проектом буде розробка пристрою, котрий розтягує довжину доби до 30 годин...

8 коментарів:

stripedM сказав...

Часу хронічно не вистачає

Ага, запусти ще два власних проекти і тоді можна спокійно про них забути. Судячи з темпів онолення останіх - фактично гарантую, що настане колапс часу.

Денис сказав...

та от якраз думаю, як переорганізувати власний графік роботи, щоб час використовувався більш продуктивно... Подивимось, що з цього вийде

stripedM сказав...

Маєш на увазі якусь певну систему тайм-менеджменту?

Прогноз переорганізації часу навіює нашіптування віщунів на кавову гущу! :)

Денис сказав...

думаю, що я не раціонально використовую свій час, тому треба спочатку зробити систему аналізу "куди діваються хвилинки", а потім вигадати систему, котра буде біти по одному місцю кожен раз, коли залажу на форум, замість того, щоб заробляти мільйони (:

stripedM сказав...

Будеш лупцювати себе по спині чи обмежиш в продовольчому кошику кількість цукерок? :)

Честно кажучи, я не бачу жодного змісту вигадувати велосипед. Як на мене, доцільніше освоювати те, що було придуманно, ще до нас з тобою.

Вже мовчу про безліч учбових курсів "тайм - менеджменту", та на факультеті менеджменту це все вивчають факультативно.

В свій час, у мене були такі ж самісінькі розміркування і навіть практичні кроки. Толку від цього ніякого, краще було як належить зосередитись на вивчені книжки Стівена Кові, "7 навиков високоефективних людей".

Денис сказав...

мабуть справа просто трішки в більшому, ніж у тайм-менеджменті. Треба змінити взагалі свій підхід до грошей. А за посилання - сенкс, вже скачав, сьогодні почитаємо (от тільки якщо час знайду (;)

stripedM сказав...

Ох, відстав я від світу. Вирішив подивитись, що там нового є з праць С.Кові в мережі. Виявилось, книжка перетерпіла друге, оновленне видання. Якщо якось зацікавишся і будеш мати якийсь новий матеріал - обовязково поділись з ближнім, буду дуже вдячним :)

До-речі, хоч я і не освоював її як належить (придбав 8 років тому), та за допомогою деяких положень що там знайшов, реально змінив смою долю на краще :-D

Денис сказав...

обов'язково відзвітую, як ця літературка змінила моє життя (;